Avatar is het meest krachtige, pure zelfontwikkelingsprogramma dat er is. Het bestaat uit een reeks ervaringsgerichte oefeningen waarmee je jouw rijgedrag gaat ontdekken en jouw bewustzijn kunt afstemmen op wat jij wilt bereiken. Daarbij ga je jouw eigen unieke inzichten en realisaties beleven. Niemand zal je vertellen wat je moet doen of wie jij bent. Jij bent het die dingen over je zelf ontdekt.

Avatar geeft je het gereedschap in handen waarmee je doelbewust de rijles kunt structureren die het patroon van jouw rijopleiding vormt. Jouw eigen overtuigingen zijn in feite de grootste krachten die op je bestaan inwerken. Zij bepalen wat je waarneemt en hoe je dat waarneemt. Zij beïnvloeden jouw gedachten, verwachtingen en daden. Zij creëren jouw persoonlijkheid en ook jouw rijgedrag. Ze bepalen zelfs de uitkomst van jou handelen en hoe anderen jou zien en op je reageren.

Avatar opleiding maakt je natuurlijke vermogen wakker om overtuigingen te creëren en te dis creëren. Met deze vaardigheid kun jij jouw rijopleiding structureren volgens een blauwdruk die je zelf bepaalt.

Speciaal bij de Avatar Rijschool “De cursus Het Nieuwe Rijden“ De cursus werkt meer met RIS lessen (Rijopleiding In Stappen) dan met ervaringsgericht. Daarom is er een getrainde Avatar rijopleider nodig om je te begeleiden.

IN de Avatar opleiding bepaal jij zelf hoe snel je rijbewijs haalt. Wel heel erg belangrijke is, dat veiligheid en zekerheid staan natuurlijk voorop.

Het is hiervoor verstandig om een proefles te nemen, zodat je kunt kennismaken met je instructeur. Als het allemaal goed bevalt, kunnen er daarna vervolgafspraken gemaakt worden. De intest begint met een intake van 10 minuten om uw wensen en onzekerheden te achterhalen. Op basis van het advies van de intest kunnen we je exact vertellen wat de opleiding inclusief het eerste examen kost.

Omdat Een rijbewijs halen een flinke investering is. Hebben we het goedkoop tarief van 35 euro per les.

Als je voor de Avatar opleiding kiest.

Wordt stress ingeruild voor een ontspannen gewaar zijn. Daarna ga je zelfstandig aan de slag.

 

De Avatar opleiding brengt bepaalde ideeën naar voren over het verband tussen overtuigingen en werkelijkheid. Deze ideeën worden op verschillende manieren getoetst en onderzocht.

Heb je interesse om bij de Avatar Rijschool intake gesprek te gaan voeren, stuur een berichtje en ik zorg voor de inschrijving en dat je de benodigde informatie krijgt.

Op deze intake zal ik persoonlijk aanwezig zijn om je te begeleiden.